Translate

keskiviikko 4. huhtikuuta 2018

Disney: Atlantis kadonnut kaupunki

   Atlantis kadonnut kaupunki:


Genre: Animaatio

Kesto: 92min

Tuotantovuosi: 2001

Ikäraja: 7v

Pääosissa ääninä: Pete Lattu (Milo) , Vuokko Hovatta (prinsessa Kida) , Tapani Perttu (Komentaja Rourke) , Jukka Rasila (myyrä) 

Alkuperäisinä ääninäyttelijöinä on Michael J. Fox (Milo) , Cree Summer (Prinsessa Kida) , James Garner (Komentaja Rourke) , Corey Burton (Myyrä)


Takakansi kirjoitus: Disneyn huima animaatio kutsuu sinut mukaan mystiseen seikkailuun löytämään kadonnut Atlantis!

Milo Thatch  toivoo löytävänsä Atlantiksen kaupungin, joka tarujen mukaan vaipui jälkiä jättämättä meren syvyyksiin yhden päivän ja yön aikana. Upporikkaalla professori Whitmorella on sama haave ja ennen kuin Milo huomaakaan on hän matkalla kohti elämänsä seikkailua. Tutkimusretkikuntaan kuuluvat myös kapteeni Rourke, hullu maaperäekspertti Moliere, räjähdysaineasiantuntija Vinny, ja Cookie - kokki, joka tekee maailman surkeinta ruokaa. Sukellusvene vie tämän joukon kohti myyttistä Atlantista, jonka salaisuuksia merihirviö vartioi. Mikään ei kuitenkaan valmistanut retkikuntaa siihen, mikä perillä odottaisi. Mutta ovatko kaikki joukon jäsenet vain tutkimusmatkailijoita vai onko heillä kenties mielessään jotain muuta?



Arvostelu: Disneyn elokuvat ovat niin ihania ja näistä oppii samalla ihan oikeitakin asioita :) eli ovat opettavaisia. Tämä oli hieman huonompi Disneyn animaatioista eli ei kuulu omiin suosikkeihin enkä ole aikaisemmin tätä edes katsonut. Elokuva on katsottava mutta se ei jäänyt erityisemmin mieleeni. Mieheni valitsi tämän elokuvan. Luulin että olisi ollut parempi tämä elokuva kannen perusteella mutta katsoin kuitenkin eihän kaikki elokuvat voi olla aina hyviä.  Kokki oli paras hahmo joka kokkaili läskistä ruokaa kokoajan.



Annan arvosanan: 4,5 p / 10p.stä




Ei kommentteja: