Translate

tiistai 3. huhtikuuta 2018

Kuutamolla

                 Kuutamolla:


Genre: Draama/ Komedia

Kesto: 1h 54min

Tuotantovuosi: 2002

Ikäraja: 11v

Pääosissa: Minna Haapkylä , Peter Franzen , Anna-Leena Härkönen, Laura Malmivaara , Matti Ristinen , Pirkko Saisio



Takakansi kirjoitus: Iiris katselee yöt leffoja ja haaveilee päivät elokuvaa suuremmasta rakkaudesta. Taiteilijaäiti ja ystävättäret usuttavat Iiristä muuttamaan elämänsä , pyrkimään harmoniaan tai rentoutumaan seksin avulla. Iirikselle kelpaa kuitenkin vain aito romanssi: rakkaus menee syvälle, seksiin riittää muutama sentti. 

Unelmat näyttävät käyvän toteen kun Iiris tapaa Markon, elokuvaohjaajan, joka kohottaa elämän korkealle arjen yläpuolelle. Mutta kummat ovat loppujen lopuksi oikeassa, romantikot vai kyynikot? Onko täydellinen onni harhaa ja ihmissuhteet aina täynnä salaisuuksia ja valheita? Ennen kuin asiaan saadaan selvyys, hermoromahduksen partaalla on neljä naista ja pari miestäkin.


Arvostelu: Minä tiedän ettei Aku Louhimies ole tällä hetkellä kaikkien suosiossa mutta katsoinpa nyt hänen ohjaamansa elokuvan. Suomalainen elokuva ja alastomuus aina kulkevat käsi kädessä :) . Elokuva oikeastaan oli aika masentava ja olen ikionnellinen että en ole sinkku enään . Anna-Leena Härkönen ainakin oli suustaan aika totuudenmukainen ja likainen. Mikä oli mukavan virkistävää.  Peter Franzen ainakin oli roolissaan tehty aikamoiseksi kusipääksi jos näin saa sanoa :).  Mutta silti Peter olet kuitenkin hyvä näyttelijä oikeassa elämässä. Jokainen nainen voi samaistua tähän elokuvaan koska jokainen meistä on varmasti murtanut sydämensä jonkun miehen vuoksi.  Elokuva mielestäni ei ollut kovin hyvä vaan aika mauton eikä oikein minun makuuni. 

 

Annan arvosanan:  5,5p / 10p:stä

 

 

 

Ei kommentteja: